INTERGALACTIC RADIO STATION
With the Latest Galactic News
Verslag 1Vandaag riekt naar aankondiging Totalitair Regime met gedachtenpolitie

De regering schijnt met de handen in het haar te zitten nu ze proberen waarheidszoekers aan te pakken via de staatsmedia. (1Vandaag)

Er worden nu zo gigantisch veel mensen wakker dat ontwaking niet te stoppen is. Ieder mens die logisch nadenkt en in contact staat met zijn/haar eigen waarheid ondergaat een innerlijk conflict zodra er meer dan 1 minuut TV gekeken wordt. Het klopt niet. Er wordt informatie bewust verdraaid. 

Leerlingen zijn zich ter dege bewust van wat er gaande is in de wereld. Zij worden met een verhoogd bewustzijn geboren. Zij zijn de toekomst. Weten het ook meestal beter als de leeraar.

Nu wil Bussemaker gedachtenpolitie op scholen gaan inzetten om deze bewuste zielen van de waarheid af te helpen. Dat gaat uiteraard niet lukken. Dit gaat leiden tot enorm verzet en nog meer voeding geven aan het idee dat de regering deel uitmaakt van het grote complot.

Ik heb het idee dat de regering nu gaat zoeken naar manieren om ons de mond te snoeren. Als ze sites zoals deze willen gaan afsluiten ontstaat er een heuse volksopstand!

Het fragment over Alex Jones is perfect uitgekozen. Men wil o.a. in de VS een totalitair regime. Het feit dat hij het goed doet en een omzet heeft van $10.000.000 is een feit. Weet u wat de omzet is voor een nachtje nep-porno van RTL waar je zogenaamd je buurvrouw kan sms-en? Ietsje meer.... en dat is toegestaan in Nederland. Pure diefstal en oplichting!

Wat ook veel herkenning bij mensen zal opleveren is het fragment uit Zeitgeist. Over de zinloze zombie/consumptie maatschappij. Heel herkenbaar als je om je heen kijkt.

Intussen heeft de webmaster van 1Vandaag de toegang tot het verzenden van e-mails gestopt. Er was zo veel verontwaardiging. En terecht!

De volgende stap is vragen naar de redactie: 035-6715715. Bel ze plat en uit je verontwaardiging.

Het uur der waarheid nadert. Het is ons allen duidelijk hoe diep de Nederlandse Staatsmedia verworteld zit in propaganda-halve waarheden en leugens. De tijd van vernieuwing is NU!


UPDATE: 

 

Zwakke, eenzijdige hoernalistiek...